Sorteig Copa Rei I Reina 11

El sorteig de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei emparella Atlètic i Polo i el derbi femení

Aquest dilluns al migdia s’ha fet el sorteig de la Copa del Rei i de la Reina d’hoquei herba, que es disputarà entre el 24 i el 26 de març a les instal·lacions del Club de Campo de Madrid.

En la competició masculina, la primera eliminatòria ha emparellat Atlètic Terrassa i RC Polo (divendres 24, 11.00h), els dos finalistes de la temporada passada. Recordem que els groc-i-negres són els actuals campions. Qui guanyi es veurà les cares en semifinals amb el vencedor del Club Egara-Júnior FC (13.00h). Per l’altre cantó del quadre el CD Terrassa jugarà amb els amfitrions (15.00h) i el Sanse Complutense tindrà com a rival el FC Barcelona (17.00h).

Sorteig Copa Rei I Reina 11

A la Copa de la Reina, els dos representants egarencs, Atlètic i Club Egara (divendres 24, 15.00h), s’enfrontaran en quarts de final, assegurant així un participant de la ciutat en semifinals. Qui guanyi tindrà com a adversari Polo o Taburiente (17.00h). Complutense-Real Sociedad (11.00h) i Júnior-Club de Campo (13.00h) són els altres dues eliminatòries de quarts de final.

Sorteig Copa Rei I Reina 10