El Sr. Wilson i Griffi presenten el nou àlbum ‘Rutas Interestelares’

El Sr. Wilson i Griffi han presentat el nou àlbum Rutas Interestelares en un concert aquest diumenge a la nit a la Plaça Vella.

Sr. Wilson és ja un nom reconegut en diverses escenes i gèneres del panorama musical actual. Va iniciar la seva carrera en l’escena Reggae i Soundsystem fa 12 anys i actualment és un dels noms indispensables a nivell nacional i internacional amb els quals ha aconseguit compartir la seva música arreu del món amb centenars d’actuacions i gires que l’han portat per Espanya, Europa, Llatinoamèrica, Estats Units i Japó. En la seva àmplia experiència internacional destaquen les actuacions en festivals de renom i en diversos països al voltant del món com Viñarock, Rototom Sunsplash, Cabo de Plata, Etnosur, BAM, Lagata Reggae Festival, sense deixar de banda el prolífic circuit de Festes Majors a Catalunya. El Sr. Wilson va publicar el 2021 el seu EP 4 Flores, amb el qual va donar un nou enfocament, més fresc i actual, a la seva proposta artística fusionant influències de diferents gèneres i tendències, creant un so únic i personal. Després van seguir grans senzills amb col·laboracions de luxe.

Aquest 2023, el Sr. Wilson torna acompanyat del productor i artista Griffi, una llegenda viva del Hip Hop nacional amb el grup Sólo los Solos i un dels pilars fonamentals del rap espanyol. Sr. Wilson i Griffi, que ja han treballat junts en diverses ocasions i han actuat junts al Festival Cruïlla 2021, es reuneixen en una dupla indestructible per presentar nova música. Després de dos anys bullint a foc lent ja està disponible el nou disc Rutes interestel·lars de Sr. Wilson & Griffi, que presentaran a les principals sales del país, a més d’una gira per Mèxic i Xile.