Eva Candela I Carlos Prieto

El subdelegat d’Espanya a Barcelona visita Terrassa per donar suport a Eva Candela

Una setmana després de la visita del Ministre de la Presidència Fèlix Bolaños, Eva Candela ha rebut al subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, per conèixer la realitat dels barris de Terrassa. Durant la trobada han passejat pels carrers i comerços del barri de La Maurina. “El PSC sempre ha treballat amb les entitats socials del territori” ha explicat Eva Candela. El PSC recorda que durant l’últim mandat socialista es va posar en marxa la Taula de la Maurina per fomentar la convivència entre els ciutadans i es va inaugurar el Casal Cívic. “Avui, els veïns ens fan arribar la seva insatisfacció per la manca d’iniciativa del govern actual d’establir una dinàmica de treball entre l’Ajuntament i el teixit social dels barris”, ha afirmat Candela.

Els dos polítics han posat èmfasi en la necessitat d’una bona relació entre governs locals i nacionals per al desenvolupament i creixement del territori. Segons Candela, “la visita del Ministre Fèlix Bolaños i del subdelegat del govern és una mostra més del compromís del Govern d’Espanya amb Terrassa”.

Per la seva banda, Carlos Prieto mostrava el seu convenciment que Eva Candela reprendrà les relacions de confiança i diàleg entre administracions per buscar el màxim benefici pels ciutadans i ciutadanes de Terrassa. “Vull donar suport a Eva Candela com a propera alcaldessa de la ciutat, la primera dona alcaldessa de la història de Terrassa”, concloïa el subdelegat de govern.