El Submarí tanca la 14a temporada en antena i manté les xarxes socials fins a finals de mes

Aquest divendres ha abaixat la persiana per aquesta temporada El Submarí un dels programes de la Ràdio Municipal que fa més temps es manté en antena. Un magazine radiofònic que porta 184 edicions, hi han passat uns 836 convidats i ha fet 735 entrevistes d’actualitat. Amb 22 seccions que també han fet augmentar el nombre de col·laboradors.

Un programa especial ha servit de comiat fins a la pròxima temporada quan torni a la graella de la Ràdio Municipal. Tot i això fins a finals de mes El Submarí encara se submergirà per unes aigües per on s’hi mou molt bé, com són les xarxes socials.

Aquesta temporada El Submarí ha brillat amb tres programes especials: el del Dia de la Ràdio, el 25è aniversari de la Ràdio Municipal i la celebració dels 2.500 programes en antena. Per l’estudi hi han passat importants personatges com el Patge Xiu-Xiu, la periodista Laura Fa o els cantants Carla Miralda i Lildami entre d’altres. El programa també ha conversat amb el popular pallasso Fofito en el seu pas per la ciutat.

El gruix de la programació de la Ràdio Municipal de Terrassa s’acomiada aquest divendres de la temporada, que es reprendrà el setembre. Continuarà, però, fins a final de mes el programa informatiu Primera Hora, que s’emet des de 2/4 de 9 fins a les 9 del matí. Avui també s’acomiada el programa esportiu de l’Àrea de Joc, que tornarà al setembre.