“El sueño de Aaron” porta una zambomba flamenca al Principal

Una zambomba flamenca, la cantada de nadales andalusa més popular, és el principal atractiu d’una nova edició del festival benèfic que cada any organitza El sueño de Aaron, de lluita contra les malalties minoritàries. L’espectacle que es farà el dia 22 a les 5 de la tarda al Teatre Principal, comptarà amb més de 70 artistes damunt l’escenari, amb la participació dels cantaors Miguel de Jere i Marcos Jimenez i dels guitarristes Paquillo Garcia i Dani Blanco, entre d’altres.

També actuaran els cossos de ball de l’Associació Flamenca Andalusa Rosi Ugal, responsable artística del festival. “El sueño de Aaron” és una associació solidària que junt amb Els cors lluitadors de Duchenne i Tots contra la histiocitosis, formen “Unidos por ellos”, una plataforma que organitza diverses activitats durant tot l’any, per recaptar fons per a la investigació de malalties minoritàries.

El cas de l’Aaron, és el d’un nen de 9 anys que lluita contra l’atròfia muscular espinal, una malformació que el porta a patir diversos ingressos i a estar connectat a màquines que l’ajuden en el seu dia a dia. L’entrada simbòlica a l’espectacle és de 10 euros i els organitzadors esperen superar les 600 persones que van assistir-hi l’any passat.