El talent de l’Escac estarà present a la XXI edició del Festival de Màlaga

El talent de l’Escac estarà present a la XXI edició del Festival de Màlaga, que se celebra del 13 al 22 d’abril. Tres produccions de l’escola de cinema es presentaran al certamen: ‘Mi querida cofradía’, rodada en part a Terrassa; ‘Desaparecer’ i ‘La última virgen’. Ho faran sota el segell  ESCAC FILMS. En total, són 10 els graduats a l’ESCAC els que presentaran els seus llargmetratges, curtmetratges, documentals i sèries: als noms més coneguts de Juan Antonio Bayona, Mar Coll i Dani de la Orden, s’afegeixen Sofie Escudé, Bárbara Farré, Belén Funes, Liliana Torres i Elena Trapé.

‘Mi querida cofradía’, l’òpera prima de Marta Díaz, es presentarà en secció oficial. I ‘Desaparecer’, de Josecho Linares, es presentarà a la secció Zona Cine. Totes dues produccions han estat desenvolupades en el marc del projecte Òpera Prima de l’ESCAC. A més, la productora acadèmica també presentarà a Màlaga el curtmetratge ‘La última virgen’, dirigit per Bàrbara Farré. La presència de l’ESCAC al Festival de Màlaga es tradueix també en la participació de dos estudiants a la secció Málaga Talent.

Les instal·lacions de l’ESCAC a Terrassa van acollir al juliol de l’any passat el rodatge de ‘Mi querida cofradía’, pel·lícula on Carmen, catòlica, apostòlica y malaguenya, està a punt convertir-se en la presidenta de la seva confraria però finalment el grup tria el seu màxim rival.

‘Mi querida cofradía’ és una producció d’ESCAC FILMS en coproducció amb La Zanfoña Producciones i Sacromonte Films. La pel·lícula la distribueix a Espanya A contracorriente Films i la seva estrena als cinemes està prevista per al proper 4 de maig.