El tall de la Rambla, afectació més important amb motiu de la Festa Major

La Festa Major comportarà, com és habitual, afectacions al trànsit i en el recorregut de les línies dels autobusos urbans.

Des de dimecres poc abans de la mitjanit i fins dimarts a les 6 del matí la Rambla estarà completament tallada al trànsit entre la plaça del Doré i el Centre Cultural. A partir de dijous els autobusos urbans passaran pels carrers Arquímedes i Galileu com a itineraris alternatius. Les avingudes de Josep Tarradellas i d’Abat Marcet es tallaran dimecres a la nit pel castell de focs. I dissabte el transport públic es desviarà per l’avinguda d’Àngel Sallent arran de la cursa atlètica.

Mentre duri la Festa Major es recomana que els vehicles privats no travessin pel centre de la ciutat sobretot pels eixos Topete-Sant Antoni i Arquímedes-Galileu.

Tots els serveis de transport nocturn comptaran amb el servei de parada intermèdia, restringit a dones, joves menors de 16 anys, persones grans i persones amb discapacitat.

Com ja va passar l’any passat Ferrocarrils de la Generalitat oferirà servei ininterromput les nits de divendres, dissabte i diumenge entre Terrassa i Sant Cugat amb un tren per hora i sentit. Les festes majors dels dos municipis i Rubí coincideixen el mateix cap de setmana.