El Taller de Teatre Musical del Conservatori versiona ‘El rei lleó’

El taller de musicals del Conservatori de Música presenta aquest diumenge a les 12 del migdia a l’Auditori Municipal El rei lleó, d’Elton John i Tim Rice. Es tracta d’una selecció de peces musicals en versió semiconcertant en un muntatge de gran format i que compta amb solistes, cors i orquestra. En aquest muntatge hi han participat els alumnes del Taller de Teatre Musical del Conservatori i el Cor del Batxillerat escènic de l’Institut Torre del Palau. Pel dijous dia 17 i divendres 18, El rei lleó es podrà veure al Teatre Principal en la seva versió escènica més espectacular.

El musical, basat en la pel·lícula de Disney del mateix nom, és una producció que es caracteritza per l’ús de les màscares d’animals i titelles de grans dimensions que representen als diferents personatges. La versió original es va estrenar a Brodway el 1994 i des d’aleshores el famós musical ha recorregut tot el món.

Les entrades de diumenge per a l’Auditori són gratuïtes i es poden sol·licitar al mateix centre d’ensenyament o bé dues hores abans d’entrar a l’espectacle. Les entrades per a la versió del Principal costen 5 euros i també es poden tramitar a l’entrada del Conservatori el mateix dia 13 o en una taula que també atendrà aquest dilluns i dimarts a partir de les 6 de la tarda, i dilluns i dimarts de la setmana vinent per a les entrades del Principal.

La posada en escena d’El rei lleó és fruït de la col·laboració entre els Instituts de Batxillerat i el Consevatori de la ciutat, i permetrà veure el treball d’orquestra, els cors, solistes i les màscares que s’han realitzat des del Taller de Teatre Musical del Conservatori de Terrassa. Aquest taller imparteix, a càrrec de professors especialistes, els coneixements necessaris per participar en produccions escènico musicals tant per instrumentistes com per a cantants.