El Taller de Teatre Musical del Conservatori ha presentat aquest any “Mar i cel”

L’Auditori ha estat l’escenari escollit per representar aquest cap de setmana “Mar i Cel” a càrrec dels alumnes del Taller de Teatre Musical de l’Escola Municipal de Música-Conservatori de Terrassa.

Prop d’un centenar de persones, entre cor, solistes i orquestra han interpretar una versió d’aquesta obra, que Dagoll Dagom va estrenar al 1987 i que algunes de les seves cançons formen ja part de la memòria col•lectiva.

El Taller està obert a la participació de tota la ciutadania: tots aquelles persones, de totes les edats, que vulguin adquirir els coneixements necessaris per participar en un espectacle de gran format. Per això, el muntatge compta amb la direcció i coordinació de professors del Conservatori i la col•laboració d’Instituts de per a la realització dels decorats, el vestuari i el maquillatge. La sonorització i la gravació de l’espectacle corre a càrrec del Grau en Enginyeria de Sistemes Audiovisuals.

És, doncs, un dels projectes més col•lectius i participatius del Conservatori i que ha arribat ja a la quarta edició. Els anteriors musicals van ser “Annie”, “Somnis fets realitat” i “El rei lleó”.