El TAM! se celebrarà en dues jornades i canvia d’ubicació

El TAM! Festival de Músics Emergents és un esdeveniment que pretén visibilitzar els grups que hi ha al territori i donar-los eines i recursos per millorar la seva projecció. També vol ser un punt de trobada i d’intercanvi d’experiències i coneixements.

En aquesta cinquena edició, el festival presenta dues novetats: se celebra en dos dies i canvia d’ubicació. D’aquesta manera, i a petició dels propis músics, el Servei de Joventut ha optat per un nou espai físic i un nou horari perquè l’experiència sigui més còmoda, interessant i motivadora pels grups i en podran treure més profit.

Així, el dissabte 6 d’octubre, d’11 del matí a dos quarts de 3 de la tarda, la Casa de la Música impartirà els tallers i espais formatius habituals del festival. I el dissabte, 20 d’octubre se celebrarà la jornada dedicada a les actuacions musicals.

En aquesta ocasió, aquests concerts es faran al Parc dels Catalans i no al Parc de Sant Jordi com era habitual fins ara. Aquest segon i darrer dia començarà amb una taula rodona sobre les necessitats i problemes actuals de les formacions musicals i, a continuació, començarà la marató de concerts amb 10 grups que faran petits passis per l’escenari. També hi haurà un espai de ràdio per transmetre el festival en directe.

El TAM! està organitzat per la Casa de la Música de Terrassa i Bucs Baumann –l’equipament del Servei de Joventut i Lleure de l’Ajuntament de Terrassa que està gestionat per l’entitat de promoció cultural Indirecte.

Les inscripcions estan obertes fins al 14 de setembre.