reconeixement cecot 2021

El tàndem d’empresaris de Lavinia, Antoni Esteve i Victòria Piany, Reconeixement Cecot a la Personalitat 2021

Ja es coneixen el premiats amb els Reconeixements CECOT que es lliuraran en el marc de la Nit de l’Empresari que tindrà lloc el proper dimarts 9 de novembre a les 19.30h al Teatre Principal de Terrassa.

Així el reconeixement al compromís amb l’eficiència energètica i la sostenibilitat és per a l’empresa terrassenca, SERAFÍ. El jurat ha valorat, principalment, que el 33% del consum elèctric actual de l’empresa prové de la planta d’Energia Solar Fotovoltaica ubicada a les seves instal·lacions de Terrassa.

El reconeixement a la transformació digital del comerç és per a CALBET, de Viladecans. El jurat ha valorat l’esforç desenvolupat per l’empresa en la generació de contingut digital, l’ús de sistemes basats en intel·ligència artificial orientats a informar i assessorar al públic en un moment on el comerç es va veure obligat a tancar les botigues físiques.

La terrassenca IMC TOYS s’emporta el reconeixement a la transformació digital a la indústria. El jurat ha posat en valor el projecte de showroom virtual implementat per l’empresa durant el 2020 i 2021 per mantenir la relació i comunicació tant amb clients directes, com el consumidor final en un any l’impacte de la Covid-19 va obligar a cancel·lar tots els marcs de demostració de productes.

La millor jove iniciativa empresarial és per a la barcelonina NIXI FOR CHILDREN. El jurat ha tingut en compte el recorregut realitzat per l’equip impulsor del projecte, el propòsit de la iniciativa empresarial, així com la contractació de personal i els resultats assolits en els primers mesos d’activitat.

El 6è Reconeixement a la PIME responsable és per a ROBINGOOD, de Barcelona. El jurat ha valorat el projecte desenvolupat per l’equip destinat a conscienciar als consumidors pel consum de producció local, de productes desenvolupats per persones en risc d’exclusió social, de productes d’envasos sense plàstics i de productes artesanals.

Pel que fa a les empreses centenàries, ja fora de concurs, es reconeix Floristeria Gras, amb 117 anys d’història, i Torrents Padrós, amb 113. Com a Associació empresarial, es reconeix la tasca de EARLYWARNING EUROPE. I com a personalitat 2021,  ANTONI ESTEVE, president i fundador del Grup Lavinia, i VICTÒRIA PIANY, vicepresidenta i fundadora del Grup Lavinia.

Fdciuzxwuaeu12r