El Tastet d’autores i Lles estrenen els cinc dies de l’Elixir amb les entrades esgotades

El Festival de poesia Elixir ja ha començat i ho ha fet aquest dimecres amb dues propostes que han exhaurit totes les entrades.

Al restaurant ecològic La Revolta, al carrer Volta, s’hi ha fet el Tastet d’autores, una combinació de poesia, música i gastronomia. Hi han llegit versos Sònia Moll, Mª Antònia Massanet i Txus Garcia. Itzipa hi ha posat la música i el menjar ha anat a càrrec del personal del local. La proposta ha estat una coproducció del Festival Elixir amb “Gust de Poema”.

Ja de nit, i a la Seu d’Ègara, ha estat el torn de Lles, alter ego de Lluís Arruga. El músic de Collbató hi ha fet un recital íntim, amb histories personals i confessions sobre la salut mental, l’amor i la vida quotidiana.

Fins diumenge el Festival Elixir programa vuit propostes més amb la poesia com a eix central i la meitat ja han esgotat les localitats. Una d’elles, l’acte central del festival, La Ràtzia, es farà divendres amb un únic escenari i en forma de pícnic, a la piscina de Vallparadís. Hi intervindran, entre d’altres Gemma Humet, Toti Soler, Mark Pulido i Tub d’Assaig 7.70.