El Teatre Alegria ha estrenat dissabte ‘Pongo’ amb Judit Martín i Mònica Ballesteros

Una anècdota personal d’una persona del públic, triada a l’atzar. Aquest és el punt de partida amb  el què Judit Martín i Mònica Ballesteros, dues de les còmiques més estimades i reconegudes de Catalunya, construeixen la història i els personatges de Pongo

L’obra s’ha estrenat aquest dissabte el Teatre Alegria. I ho ha fet dins de la programació del Terrassa Arts Escèniques. 

Les actrius i comediants, han presentat aquest espectacle d’improvisació teatral que parteix dels “pongos” que el públic porta al teatre. Un ‘pongo’ és un objecte decoratiu de dubtós gust, presents a totes les cases, que amaguen centenars d’històries i anècdotes. Així han creat Una obra que fa un homenatge a tot allò inútil.

L’espectacle d’improvisació d’una hora de durada, és un format poc explotat, gairebé inèdit  dins del territori català. Així doncs, s’obre un nou espai de joc on fer partícip al públic, un espectacle on els espectadors, planten la llavor d’una història guionitzada, sobre la marxa.

La Judit Martín i la Mónica Ballesteros porten a les espatlles un llarg recorregut pel món del teatre d’improvisació. Han estat creadores i partícips d’espectacles com  Zapping, Impro Fighters, Impro a Gogó, Societé Improvise, entre altres. També han posat en pràctica el seu talent improvisant a programes d’humor com el Versió Rac1, Polònia (TV3) o Està Passant (TV3).