El teatre Principal acull dos muntatges aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana dues funcions teatrals ocuparan el Teatre Principal amb totes les mesures de seguretat establertes per Salut. L’una, s’ha representat aquesta mateixa tarda. «Viejo amigo Cicerón» és una profunda reflexió sobre la realitat política, social i cultural de la història universal. L’actor Josep Maria Pou és el protagonista d’aquesta peça d’Ernesto Caballero i que també dirigeix un altre gran artista de l’escena, com es Mario Gas.

L’obra se centra en la figura del cèlebre orador romà, Ciceró, protagonista d’intenses lluites i transformacions violentes d’ara fa 2.000 anys a Roma. Un personatge que personifica la integritat moral i la coherència de les seves conviccions polítiques tot i les circumstàncies adverses. El muntatge busca fer reflexionar l’espectador sobre l’ètica, la moral, la justícia i la convivència amb un protagonista que busca deixar per a la posteritat la seva trajectòria vital.

D’altra banda per aquest diumenge a les 6 de la tarda arriba Jojo, un espectacle familiar basat en la tècnica de l’art amb sorra. Música en viu per a un muntatge que utilitza espectaculars titelles de gran format. Una original proposta de la companyia Ytuquepintas.