El Teatre Principal i el Cinema Catalunya reobren les portes

El Teatre Principal reobrirà les portes aquest divendres després de tancar pel confinament a mitjans de març. I ho fa per acollir la presentació de tota la programació cultural que inundarà Terrassa aquesta temporada. L’acte de presentació de la Temporada de Cultura a Terrassa compta amb la implicació dels col·lectius que treballen la cultura a la ciutat, com el Club de Jazz, el Centre Cultural o les Cases de la Música. També hi participen d’altres entitats dels cicles i programacions de música clàssica i moderna, les arts visuals o escèniques. Tot plegat, per promocionar la nova programació cultural i demostrar que a Terrassa la cultura és viva.

D’altra banda, el Cinema Catalunya reobrirà les portes el pròxim divendres, dia 25 de setembre, després del tancament forçós per la pandèmia. En aquest temps s’ha aprofitat per dur a terme unes obres de rehabilitació i millora a les dues sales del carrer Sant Pere.

D’altra banda, en la Comissió de Promoció Econòmica i Projecció de la Ciutat s’ha passat balanç de la campanya Redescobrir Terrassa per reactivar l’activitat en el sector turístic, del cicle cultural Fem Estiu i de l’assistència a les piscines municipals, amb totes les mesures de seguretat previstes per fer front a la Covid-19.