Conservatori 2

El termini de preinscripció a l’Escola Municipal de Música serà del 12 al 26 d’abril

L’Escola Municipal de Música obrirà el proper 12 d’abril el termini de preinscripció per al curs 2023-2024. El tràmit es podrà fer fins al 26 d’abril, preferentment de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Terrassa. El centre ofereix també la possibilitat de fer la preinscripció presencialment a la secretaria, de dilluns a divendres de 16 a 18.45 h i també dimarts i dimecres d’11 a 12.45 h.

L’oferta de l’Escola Municipal de Música inclou tallers per a famílies amb infants a partir de quatre anys, sensibilització musical per a infants de cinc o sis anys, Ensenyament Bàsic i Ensenyament Avançat. Com a Conservatori, el centre ofereix també estudis de Grau Professional, que segueixen un altre calendari. Durant aquest mes de març s’han tramitat les sol·licituds per fer les proves d’accés a aquests estudis. A més, el centre posa a disposició de la ciutadania altres opcions d’ensenyaments i activitats musicals, com ara els tallers quadrimestrals d’audició i cultura musical o el cor del taller de teatre musical, oberts a alumnat del centre però també a tota la ciutadania. La inscripció a aquests tallers segueix calendaris diferents al llarg de l’any.

El 12 d’abril, a les 18.30 h, el centre farà una jornada de portes obertes coincidint amb l’inici del període de preinscripció. Les persones interessades s’han d’inscriure  La jornada començarà amb una presentació de l’escola, a l’Auditori Municipal de Terrassa. Posteriorment, es farà una breu visita guiada per les instal·lacions del centre i, finalment, les persones assistents podran assistir a una xerrada sobre la importància de la formació musical primerenca o bé a un assaig obert de l’orquestra simfònica.

A banda de les portes obertes, hi ha la possibilitat de fer en qualsevol moment una visita virtual. La pàgina inclou informació completa sobre l’escola i diversos vídeos.