El Terrassa Ciclisme Club vol repetir els èxits del 2019 i fa una clara aposta per la línia femenina

Dissabte es van presentar al concessionari Movento Volkswagen de Terrassa els equips del Terrassa Ciclisme Club. En la quarta temporada, l’entitat egarenca compta amb un total de 52 corredors i corredores repartits en les categories infantil, cadet, fèmines i júnior. El president de la Federació Catalana de Ciclisme, Joaquim Vilaplana, va assistir a la presentació.

La temporada per al Terrassa Ciclisme Club arrencarà a principis de març amb el Gran Premi El Prat. Durant tot el 2020 els equips de l’entitat competiran en diferents proves del circuit català i estatal, com la Copa d’Espanya. Tot i que és difícil repetir l’èxit de l’any passat, quan l’equip cadet es va proclamar campió de Catalunya, el Terrassa Ciclisme Club aspira a fer un bon paper en categoria júnior i aposta clarament per la línia femenina.

En l’estructura tècnica, les novetats són les incorporacions d’Enric Vilanova i de Jordi Rueda, que dirigiran l’equip infantil. Tot i que el club egarenc competirà majoritàriament en la modalitat de carretera, també ho farà en pista, on els més petits aprenen les habilitats sobre la bicicleta.