El Terrassa FC afronta l’última sortida de la temporada amb tots els fronts oberts

El Terrassa FC afronta diumenge la penúltima jornada de lliga amb tots els escenaris possibles. De la seva visita a la SCR Peña Deportiva d’Eivissa, i en funció d’altres resultats, el conjunt de Jordi López podria certificar la permanència a la Segona RFEF, apropar-se de nou als llocs de descens o, fins i tot, aspirar a classificar-se per al play-off d’ascens en el darrer partit.

Els terrassistes són novens amb 44 punts. Ara mateix la cinquena plaça és a només tres punts, i el descens, a cinc. La igualtat és màxima en aquest desenllaç boig del campionat. Plantilla i staff tècnic, però, només pensen en assegurar un any més la seva participació en la categoria.

El Terrassa FC visitarà un equip ja classificat per al play-off, amb qui va perdre en la primera volta per 1 a 2, i que, depenent de les dues últimes jornades, pot aspirar a quedar més amunt de la tercera posició.

Sergi Serrano i Diego Garzón són les úniques baixes. Guillermo Paradas Mazuela, del col·legi andalús, dirigirà aquest partit, que començarà a les dotze del migdia.