El Terrassa FC afronta un nou curs amb l’objectiu de l’ascens

Tot a punt a les files del Terrassa FC per afrontar una nova temporada amb la màxima ambició. L’equip que prepara Cristian García buscarà un any més l’anhelat ascens a Segona Divisió “B”, després de quedar-se a les portes la temporada passada. Els egarencs encaren el nou curs plenament motivats, amb ganes de treure’s el mal gust de boca per la forma com es va produir l’eliminació en la segona ronda del play-off contra el Compostela.

Els terrassencs, que s’han reforçat amb les incorporacions del defensa Savall, el migcampista Imaz, i els atacants Toledo, Arranz, Clotet i Coro, esperen mantenir les bones que han ofert durant aquesta pretemporada.

Els de Cristian Garcia inicien el curs esportiu aquest dissabte, visitant el camp de Sants. L’equip barceloní ha arribat aquest any a la categoria, després d’aconseguir l’ascens per la via administrativa. Un fet, per cert, que ocasionarà que aquest any la Lliga de Tercera Divisió compti amb un total de 21 equips. Davant del primer compromís de la temporada, l’entrenador del Terrassa FC preveu un partit exigent al Camp de Futbol de l’Energia del barri de Sants.

Per al primer partit de Lliga, Cristian García té tots els seus jugadors disponibles, amb l’única excepció del migcampista David Virgili, que encara no ha pogut obtenir l’alta mèdica. El partit al camp del Sants es disputarà aquest dissabte a dos quarts de 8h de la tarda, serà dirigit per Xavier Ariño Jiménez i es podrà seguir, com sempre, per la Ràdio Municipal de Terrassa.