El Terrassa FC atrapa el líder després d’una nova victòria a Granollers

El Terrassa assegura la seva candidatura a jugar el play-off d’ascens. Ho fa amb una victòria al camp del Granollers i gràcies a un solitari gol de Coro al minut 3 , quan el jugador terrassista s’inventa una paràbola des de fora l’àrea que sorprèn el porter local, Sergio Fernández.

El que sembla més inversemblant, però, és que no hi hagi hagut més gols. Les ocasions han estat nombroses a les dues àrees. Guillem Pujol ha centrat una pilota que ningú ha aconseguit rematar. El perill també ha arribat des de fora l’àrea: primer ho ha intentat Chehu per part del Granollers; Galeano ha contestat amb un xut similar.

A la segona part el guió no ha canviat i el partit ha seguit molt obert. Lucas Viña ha obligat a Sergio a lluir-se de nou. El Granollers ha buscat l’empat amb un xut creuat que desvia Ortega, molt segur durant tot el partit. A l’altre porteria Lucas Viña, en una contra, no pogut resoldre un u contra u davant el porter.

En els últims minuts el Granollers ha tancat més al Terrassa. El perill ha arribat des de la cantonada, amb una ocasió olímpica que s’estavella al pal i amb una rematada que, de nou, atura Ortega. Al final, ha valgut el gol de Coro.

El Terrassa FC atrapa en punts el líder, L’Hospitalet, però segueix segon pel goal average general. A més, amplia a set punts la distància amb el cinquè classificat, la Pobla de Mafumet.