El Terrassa FC busca al Municipal Les Grasses recuperar els punts perduts del darrer partit

L’empat contra el Santboià a l’Estadi Olímpic ha frenat en sec la ratxa de joc i de resultats del Terrassa FC. El conjunt de Cristian García és conscient que ha de recuperar els punts perduts el passat diumenge per aspirar de nou als llocs de play-off, actualment a dos punts.

El Terrassa FC ocupa la vuitena posició amb 12 punts, un menys que el proper rival, el Santfeliuenc, que ocupa el sisè lloc. Els del Baix Llobregat venen de perdre per 1 a 0 contra el Cerdanyola, però la seva estadística al Municipal Les Grasses és molt més favorable. Han guanyat els tres partits fins ara, per la qual cosa no serà un escenari còmode per als egarencs.

Per visitar el Santfeliuenc aquest dissabte, Cristian té les baixes de Toro, lesionat, i de Guzmán, sancionat. Àlex Fernández o Ferreira ocuparan el lloc del migcampista, mentre que a davant el tècnic terrassenc pot optar per Carlos o Enric o situar en la posició de 9 alguns jugadors que han actuat en aquesta demarcació com Fran Piera, Daisuke o Nils Puchades.

Pau Serrat Susi, del col•legi de Tarragona, serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les sis de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.