El Terrassa FC busca apropar-se una mica més a l’ascens davant un talentós Girona “B”

El Terrassa FC buscarà diumenge sumar la tercera victòria consecutiva en la segona fase i, de pas, allunyar un rival directe com és el Girona “B”. Els de Juanjo García ocupen la segona plaça, que els atorgaria l’ascens directe, però amb els mateixos 41 punts que el Cerdanyola i el Vilafranca i un més que el filial gironí.

La plantilla del Terrassa s’ha conjurat per mantenir aquesta dinàmica. Sap que no pot defallir, perquè pràcticament l’Europa té garantit l’ascens si guanya aquest diumenge el Cerdanyola al Nou Sardenya, quedant així només una vacant per pujar directament. A més, no ho tindrà fàcil contra un rival professionalitzat i amb molt de talent, tot i que ve de perdre amb el líder a Montilivi.

Un cop més Juanjo García tindrà problemes al lateral dret. Els dos jugadors d’aquesta demarcació, Salva i Luna, segueixen arrossegant molèsties i no es descarta que Jaume torni a ocupar aquesta posició. La infermeria es completa amb Albert López, que es recupera de la seva operació d’apendicitis, mentre que Adri Lledó haurà de complir un partit per acumulació de targetes.

El partit a l’Estadi Olímpic s’endarrereix una hora (18.00h), el nou horari fins a final de temporada. Marcos Fernández Quintero serà l’encarregat de dirigir-lo i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.