El Terrassa FC busca fer-se fort a casa davant d’un CD Ebro que ve de golejar

L’empat al camp del Teruel i la victòria amb el Tarazona han injectat d’optimisme la plantilla del Terrassa FC de cara a rebre aquest diumenge (17.00h) el CD Ebro al Municipal de Ca n’Anglada. Es preveu un partit molt equilibrat i que es decidirà per detalls entre dos equips separats per només un punt. Els terrassistes són novens amb 13 i els aragonesos onzens, amb dotze.

L’Ebro, que portava quatre derrotes consecutives, ve de golejar 4 a 1 el Cerdanyola, una de les revelacions en aquest inici de temporada a la Segona RFEF. Un dels capitans del Terrassa, Àlex Fernández, considera que, per les dimensions del terreny de joc, els aragonesos hauran de canviar de sistema.

A més de la baixa d’Aythami, per lesió, i d’Adri Lledó, per sanció, Martí Soler no s’ha entrenat amb el grup aquest divendres per unes molèsties i la seva evolució en les properes hores marcarà la seva entrada o no en la convocatòria. Pere Tarradellas dirigirà l’equip davant l’absència de Jordi López.

Miguel Domato Pedreira, del col·legi balear, serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Martí Soler

Martí Soler s’ha hagut de retirar de l’entrenament d’aquest divendres