El Terrassa FC busca “pescar” tres punts en l’ambient enrarit que viu el Lleida Esportiu

Setmana de retrobaments al Terrassa FC. Sobre la gespa de Ca n’Anglada Jordi López ha tornat a agafar les regnes dels entrenaments, després d’uns dies aïllat per positiu per Covid-19. El davanter Aythami i l’encarregat de material Pepe Mármol també han sortit de la quarantena, en uns dies complicats i de difícil gestió emocional.

En l’aspecte purament esportiu, el Terrassa FC, novè amb 16 punts, visita diumenge un Lleida Esportiu, onzè amb 13, envoltat per un ambient enrarit i amb un futur incert a curt termini, que pot acabar amb la desaparició i l’exclusió de la competició. Tot i així, el tècnic terrassista creu que aquesta circumstància ha unit més la plantilla lleidatana.

Per buscar la primera victòria a domicili López, que ha de complir encara un partit de sanció, es veurà obligat a fer canvis en el seu onze inicial, pels sancionats Bruno i Josu i el lesionat Carlos. És l’hora de donar minuts als menys habituals. Salva ocuparia el lateral dret i Aythami, recuperat de la lesió, el lloc a la davantera. Sergi Serrano, el millor contra l’Ebro, apunta a titular.

Carlos Aranda Anquela, del col·legi aragonès, dirigirà un partit que començarà a les cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Aythami

El davanter canari Aythami podria sortir de titular a Lleida

Carlos Martínez

Carlos Martínez s’ha exercitat al marge dels seus companys