El Terrassa FC busca trencar la dinàmica negativa davant d’un Manresa també en hores baixes

El Terrassa FC suma dues derrotes consecutives i tres jornades sense conèixer la victòria, curiosament idèntics resultats amb els mateixos rivals en la primera volta. Empat primer contra el València Mestalla i ensopegades davant la Peña Deportiva i el Formentera.

Aquest diumenge (17.00h) el CE Manresa visita l’Estadi Olímpic. A la capital del Bages, els de Jordi López van perdre per 2 a 1 en el moment més delicat de la temporada i amb un entorn que començava a qüestionar la continuïtat del tècnic. La situació ara no és la mateixa, ja que el Terrassa ocupa la setena posició i les places de play-off d’ascens es troben a només dos punts. Però està clar que s’ha de canviar la dinàmica per no perdre més alçada en la classificació.

El Manresa és la víctima propícia. Els de Ferran Costa, que van ser la revelació en el primer tram de la lliga, no passen pel seu millor moment. Dels últims 9 partits, només han sumat un triomf, amb sis derrotes i dos empats. Una ratxa que l’han portat d’ocupar els primers llocs de la classificació a caure fins al vuitè lloc, amb els mateixos 30 punts que el Terrassa.

Diego Garzón

Per rebre el Manresa Jordi López recupera efectius. Diego Garzón ja entrena amb el grup i podria entrar en la convocatòria, després d’una aturada de tres mesos. Jordi Cano està recuperat de les seves molèsties. A més tornen Aythami i Neeskens, que es van perdre el partit a Formentera per sanció. Meshak és dubte i són baixes Lucas Viña, per l’expulsió del passat diumenge, Vivi i Fran González.

L’aragonès Manuel Ramírez Marco dirigirà aquest partit, que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.