El Terrassa FC busca una victòria contra la Pobla de Mafumet per acomiadar l’any en zona de play-off

El Terrassa FC té aquest diumenge una bona oportunitat d’assaltar les places de play-off d’ascens. Cinquè, amb els mateixos 33 punts que el quart, el Reus “B”, i el sisè, l’Horta, una victòria contra la Pobla de Mafumet, combinat amb la resta de resultats,  atorgarien als de Cristian García l’última plaça de promoció.

Sens dubte, seria el millor regal de Nadal per als seus aficionats i una bona manera d’acomiadar el 2018. Això sí, el Terrassa ha d’acabar amb la dinàmica negativa a casa, on ja ha deixat escapar catorze punts, i també amb la mala ratxa davant del filial del Nàstic a l’Olímpic. Els egarencs no saben què és guanyar la Pobla a casa, amb un balanç de quatre empats i dues derrotes.

Per rebre els tarragonins, Cristian continua tenint problemes al darrere. Només disposa de Yayá i Pallàs, que ocuparan l’eix de la defensa, ja que Savall està lesionat i Sergi Valls, sancionat. Sense Guti, encara no recuperat, Nils Puchades actuarà al lateral esquerre, mentre que fins a última hora no se sabrà si Dani Sánchez estarà o no disponible al dret.

Joan Masip Vidal serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les 5 de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa. Com sol ser habitual per aquestes dates, Supporters Gol Nord organitzen una recollida de joguines per a Creu Roja. Qui porti una joguina no bèl•lica aquest diumenge, tindrà entrada gratuïta.