El Terrassa FC buscarà davant el Palamós prorrogar la bona ratxa i assaltar els llocs de play-off

El Terrassa FC buscarà aquest diumenge assaltar els llocs de play-off d’ascens. El triomf contra l’Horta i les derrotes d’alguns dels equips que el precedien, com el Prat i el Reus Deportiu “B”, han situat els de Cristian García a només dos punts de la quarta posició que ostenta el Sant Andreu.

A més, visita l’Estadi Olímpic un dels últims classificats, el Palamós, un rival propici per sumar la segona victòria consecutiva. El vestuari egarenc vol millorar l’estadística a casa, ja que només ha sumat 10 punts per 12 en els seus desplaçaments.

El Palamós, setzè classificat, arriba a Terrassa havent trencat la crisi de resultats en les dues darreres jornades, on ha sumat 4 dels últims 6 punts possibles. Va empatar a Vilassar i va aconseguir la primera victòria a casa davant el Cerdanyola per 2 a 0.

Per rebre els empordanesos, el tècnic egarenc té les baixes de Toro, Guti i Daisuke. Ferreira, amb un esquinç de turmell, és dubte, mentre que Sergi Valls podria entrar en la convocatòria després de complir un partit de sanció.

Jaume Gibert González serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a les cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.