El Terrassa FC buscarà dissabte a l’Hospitalet assaltar el camp del líder

Assalt al camp del líder, l’Hospitalet. És l’objectiu per al qual la plantilla del Terrassa FC treballa aquesta setmana abans d’afrontar la quarta jornada de lliga. Un inici de temporada exigent que s’ha saldat, de moment, amb una victòria i dos empats. Uns resultats que els situen setens, amb 5 punts, però tan sols a 2 punts de diferència respecte el proper rival. Els de Cristian García s’enfronten dissabte a un Hospitalet que, tot i empatar en la primera jornada amb el Vilafranca, encadena dues golejades per 3 a 0 i 0 a 5 contra Vilassar i Cerdanyola, respectivament. Un equip que s’ha reforçat per, com el Terrassa, estar al capdamunt de la taula.

Tècnic i jugadors mantenen l’aposta pel joc practicat en pretemporada i inici de la competició. Un estil on, diuen, se senten còmodes i confiats. La prova, cap derrota encaixada en tres partits i bon joc i opcions de victòria en els dos empats tot i jugar bona part del partit amb deu homes per expulsions.

Precisament per la targeta vermella que va veure en el darrer partit a casa contra el Prat, el central Amantini no estarà disponible per a Cristian García. La cita al camp de l’Hospitalet és dissabte, a les 6 de la tarda, i el partit serà arbitrat per Miguel Ángel Moreno Villaecija. El partit es podrà seguir pel 95.2 FM de la Ràdio Municipal de Terrassa.