El Terrassa FC cedeix cinc jugadors a clubs de Primera i Segona Catalana

El Terrassa FC ha fitxat per a les dues properes temporades cinc jugadors que seran cedits a diferents clubs de Primera i Segona Catalana. Es tracten de Marc Torres, Adrián López, Víctor Molina, Alberto Sánchez i Abel Sánchez.

El migcampista egarenc Marc Torres, de 19 anys, ha fet la pretemporada amb el primer equip del Terrassa FC i serà cedit al Sant Quirze de Segona Catalana. Torres s’ha format les categories inferiors de la UFB Jàbac i Terrassa. Seguirà els seus passos el davanter Adrián López, de 20 anys, procedent del Gimnàstic Manresa, tot i que la temporada passada ja va defensar la samarreta vallesana.

El migcampista Víctor Molina, de 19 anys, anirà cedit a la UD Can Trias de Segona Catalana. Ha format part de les categories inferiors del Jàbac, el CE Sabadell, l’EC Granollers i l’EF Gavà. Per la seva banda el central Alberto Sánchez, de 20 anys, anirà cedit al Martinenc de la Primera Catalana, on ha jugat aquesta passada temporada. Finalment el migcampista juvenil Abel Sánchez, de 19 anys, jugarà al CF La Torreta de Segona Catalana.