Cotxe àrbitre

El Terrassa FC condemna l’episodi de violència després del partit contra el Badalona Futur

El Terrassa FC ha emès aquest dimecres un comunicat després de l’intent d’agressió a l’àrbitre del partit entre el Terrassa FC i el Badalona Futur. El club condemna de forma enèrgica qualsevol acte de violència física o verbal. No accepten, diuen, de cap de les maneres, qualsevol acte d’odi i intolerància de qui no respecta els valors més absolutament elementals de respecte i convivència.

El club reforçarà la seguretat i el protocol abans, durant i després del partit amb, entre d’altres mesures, l’habilitació d’un espai exclusiu en una zona interna de l’Estadi Olímpic de Terrassa destinada a la tripleta arbitral.

El Terrassa FC ha expressat també que va sol·licitar formalment, com ho ha fet sempre per a tots i cadascun dels partits que juga a Terrassa, la presència d’agents de la Policia Municipal i Mossos d’Esquadra. Segons el club, però, cap d’aquests dos cossos policials va anar al matx perquè no van considerar el partit de risc, tot i la previsió d’una gran entrada de públic.

El club ha agraït i reconegut públicament als dos treballadors del club, Agustín Robles i Manuel Hermosa, que, per protegir la integritat física dels àrbitres, van intermediar i es van exposar per frenar de totes les formes les agressions.

El Terrassa FC acaba el comunicat dient que continuarà treballant perquè mai més es repeteixin aquest tipus d’escenes i per acabar amb la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància a l’esport.