El Terrassa FC confia en trencar la malastrugança balear en la seva visita a la Penya Independent

La victòria contra l’Andraitx ha portat serenor a la plantilla del Terrassa FC de cara afrontar el proper desplaçament a Eivissa. Els de Chus Trujillo visiten diumenge la SE Penya Independent, un rival que acaba de pujar de categoria i que també està amb urgències a la classificació. Té 5 punts, un menys que els terrassistes (tretzens amb 6), tot i que també ve de guanyar el seu primer partit, concretament al camp de La Nucía. Mai s’han enfrontat aquests dos equips.

El Terrassa FC confia en encadenar el seu segon triomf i trencar així la seva malastrugança en les seves visites a les Illes. No ha sumat cap victòria des que s’ha instaurat la Segona Federació. Badal és l’única baixa per viatjar a Eivissa, ja que Toledo i Piera s’han recuperat de les seves molèsties. Fins i tot Àlex Fernández podria entrar en la convocatòria i disposar dels primers minuts a la lliga.

Badal

La infermeria del Terrassa FC es buida i només Badal és baixa

El valencià Alberto Gabriel Cornelles Vicente xiularà aquest partit, que començarà a les 12.00h i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.