El Terrassa FC convida al futbol base de l’Associació de Clubs per al partit contra la Pobla

La transcendència del partit que disputarà aquest diumenge el Terrassa FC amb la Pobla de Mafumet, l’últim a l’Olímpic de la lliga regular i que podria significar la classificació matemàtica per al play-off d’ascens, ha motivat una nova promoció del club egarenc per omplir les graderies de l’Estadi.

Tot i que s’espera una important afluència de públic, com ha succeït en els darrers partits, el club egarenc convida a tots els jugadors de les categories inferiors dels equips que conformen l’Associació de Clubs de Futbol de Terrassa i Comarca. També als professors i els alumnes dels vuit col•legis que han participat al “Batec Experience”. A més, hi haurà berenar per als entrenadors i jugadors del seu futbol base.

D’aquesta manera el Terrassa FC busca un nou rècord d’assistència al camp per al partit més important, de moment, de la temporada. I és que la classificació per al play-off podria ser matemàtica en cas de victòria contra la Pobla, conjuntament amb una ensopegada del Sant Andreu o del Vilafranca.