El Terrassa FC defensa la plaça de play-off al complicat camp de la UE Figueres

El Terrassa FC afronta diumenge la final més exigent de les tres que li queden per acabar la lliga. Visita un escenari incòmode, Vilatenim, tot i que la UE Figueres ja ho té tot fet aquesta temporada, sense opcions ni de pujar ni de baixar.

La plantilla egarenca confia en la bona dinàmica de joc i de resultats, amb cinc victòries consecutives i sense haver encaixat cap gol, per mantenir-se en llocs de play-off d’ascens. No només defensar la quarta plaça, sinó aspirar a la tercera, a només dos punts.

El Figueres, novè amb 47 punts, va certificar la permanència el passat diumenge, quan va guanyar a Nou Barris per 1 a 2. El tècnic Agustín Vacas no preveu ni molt menys un rival relaxat.

Quan afronti el seu partit, el Terrassa ja sabrà que haurà fet el Sant Andreu a Vilassar. El conjunt egarenc, però, també estarà molt atent al que faci el tercer, el Vilafranca, al camp del líder, l’Olot, partit que tancarà la jornada. Està clar que el marge d’error és mínim, ja que només quedaran dues jornades.

Baixes

Per desplaçar-se a Figueres, són baixes David López i Joel Cañaveras, per sanció. Això provocarà canvis de demarcacions d’alguns jugadors. Marc de Val o Castell podrien acompanyar Amantini a l’eix de la defensa. Vacas només compta amb 14 jugadors del primer equip. Amb tota probabilitat Xapi Arnau i Borges forçaran i entraran en la convocatòria, amb moltes opcions de jugar. Sinó, algun jugador del filial, com el central Jadir, acabarà viatjant.

El Terrassa FC no estarà sol, perquè ja s’ha omplert un autocar d’aficionats i se n’està muntant un segon. David López Jiménez serà l’encarregat de dirigir aquest partit, que començarà a dos quarts de cinc de la tarda i que es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.