El Terrassa FC desconnecta per una estona de la lliga i fa de Reis amb els infants ingressats

La plantilla del Terrassa FC no ha faltat aquest dijous a la seva cita amb els infants ingressats a la planta de pediatria i d’urgències de l’Hospital de Terrassa. Hi ha assistit una bona representació de l’equip masculí, després de l’entrenament del matí, i també tres jugadores del femení. L’expedició ha estat encapçalada pel director esportiu del club, Miquel Ezequiel, i part del cos tècnic, entre ells Chus Trujillo, que han estat rebuts pel president del Consorci Sanitari de Terrassa, August Sáenz.

Un cop feta la foto de família de rigor, tothom s’ha posat la mascareta abans de passar per les habitacions degut a l’alta incidència d’afeccions respiratòries. Afortunadament l’eficàcia de la vacuna subministrada als nadons a la tardor ha disminuït els casos de bronquiolitis entre els més petits. Tot i així, la Berta, la Valeria, el Mohammed i el Tiago hauran de passar uns dies al centre.

Salut ha fet una crida a vacunar-se contra la grip i la covid, especialment la gent gran, abans del pic de contagis. S’espera que sigui la setmana vinent, coincidint amb la tornada a l’escola. Molta salut i també canviar la dinàmica de resultats. Els jugadors i jugadores del Terrassa FC estan convençuts en revertir la situació a la taula classificatòria. Divendres la plantilla portarà més regals i somriures als infants que es troben a l’Hospital Universitari Mútua Terrassa.