El Terrassa FC disputarà el 18 o 19 de juliol la primera eliminatòria del play-off exprés

El 18 o 19 de juliol arrencarà el play-off exprés d’ascens a Segona B per al Terrassa FC, tot i que encara no se sap la seu definitiva. La Federació Espanyola ha emès un comunicat amb les dates de les fases d’ascens, un calendari amb les accions a prendre per cada club afectat i les mesures que s’hauran de tenir en compte, sempre i quan les autoritats sanitàries considerin que es donen totes les garanties per celebrar-se els partits en cada territori.

La primera eliminatòria que haurà d’afrontar el Terrassa el dissabte 18 de juliol o el diumenge 19 serà contra el Sant Andreu, un partit en el qual els de Xevi Molist surten amb avantatge. Tenen suficient amb un empat per accedir a la ronda final, que es jugaria una setmana més tard, el dissabte 25, contra el vencedor de l’eliminatòria entre el CE L’Hospitalet i l’Europa. Només el guanyador pujaria a Segona B.

Abans, però, el Terrassa FC haurà de seguir en les properes setmanes un protocol per minimitzar el risc de contagi. Com succeeix amb els clubs professionals, la tornada als entrenaments serà, primer de forma individualitzada, i posteriorment en grups reduïts. Els jugadors ja segueixen un pla d’entrenament, però, si la ciutat entra en Fase 1 el proper dilluns, el Terrassa ja ha demanat a l’Ajuntament poder trepitjar l’Estadi Olímpic per iniciar la preparació per al play-off.

La Federació Espanyola demana als clubs que, el dia abans del retorn als entrenaments, es faci un qüestionari de salut a tota la plantilla per si algun membre presenta símptomes relacionats amb la Covid-19. A més, els clubs participants en les fases d’ascens comptaran gratuïtament amb tests serològics. L’objectiu és fer-ne un primer entre l’1 i el 5 de juny i un segon el dia abans del primer partit oficial.