El Terrassa FC engega la campanya de socis 2020-2021 amb preus congelats

El Terrassa FC ha posat en marxa aquest dimecres la campanya de socis 2020-2021. Sota el lema “Tu ets Terrassa FC”, el club egarenc manté les tarifes dels diferents carnets per cinquena temporada consecutiva.

El d’adults val 160 euros a Tribuna i 60 a General i Gol, l’especial (gent a l’atur, jubilats, pensionistes i joves de 18 a 25 anys) costa 100 i 50 euros, respectivament, el de futbol base (per a dos adults amb fills jugant al club) entre 120 i 40 euros, el familiar (nucli amb dos adults i accés amb menors d’edat) té un preu d’entre 200 i 100 euros i, finalment, el de menors de 18 anys, amb accés gratuït.

Paral·lelament es posa a la venda de tres packs d’empresa: plata (un carnet de Tribuna i dos de General/Gol) per 250 euros, or (4 carnets de Tribuna) per 500 euros i VIP (3 carnets de Tribuna i un carnet VIP) per 900 euros.

El carnet de soci inclou els partits de Lliga i de Copa del Rei que es puguin disputar a l’Estadi Olímpic, beneficis de possibles nous acords de preus populars a 5 euros en els partits que l’equip disputi en camps rivals i descomptes de patrocinadors, sponsors i col·laboradors.

També es congelen les tarifes de les entrades dels partits per als no socis, amb 10 euros a Tribuna i 8 a General i Gol. A més, el Terrassa vol homenatjar l’important paper de l’afició i els noms dels cent primers nous socis o aficionats que renovin el seu carnet apareixeran en una edició especial de la mascareta oficial que el club està preparant per a la nova temporada.