El Terrassa FC es vol retrobar amb la victòria davant de la millor defensa del grup

El Terrassa FC buscarà aquest diumenge retornar al camí de la victòria. Després de dos empats consecutius, els de Cristian García reben la Pobla de Mafumet en un partit que es preveu molt renyit. Només un punt separen tots dos equips, 13 dels egarencs per 12 dels tarragonins, que aspiren a apropar-se més o a entrar en llocs de play-off d’ascens.

El Terrassa vol recuperar el futbol alegre i ofensiu de fa unes setmanes davant d’un rival que destaca per la seva aportació defensiva. La Pobla només ha marcat 5 gols, registrant un dels pitjors atacs del grup, però és el millor defensor, amb només quatre d’encaixats, cap d’ells en les darreres cinc jornades.

El tècnic del Terrassa recupera efectius. Tornen Fran Piera, ja sense molèsties, i Guzmán, després d’haver complert un partit de sanció, però són baixes Toro i Raúl Torres. El partit contra la Pobla de Mafumet començarà a les 5 de la tarda i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Trasllat a Bonaire

Les lesions que estan començant a afectar la plantilla del Terrassa per l’estat de la gespa de l’Estadi Olímpic han comportat que el cos tècnic opti per traslladar alguns entrenaments al camp de l’Escola de Futbol Bonaire.

Així doncs, durant les properes setmanes serà habitual veure l’equip fora del seu emplaçament habitual. D’aquesta manera es busca entrenar en una superfície en unes millors condicions i, de pas, que els jugadors s’habituïn a unes dimensions molt més reduïdes que el de l’Olímpic, similars a les que s’estan trobant i es trobaran en altres camps al llarg de la temporada.