El Terrassa FC espera un darrer fitxatge en l’últim dia del mercat d’hivern

Últimes hores perquè es tanqui el mercat d’hivern a la Tercera Divisió (18.00h). I el Terrassa FC sembla que podria acabar incorporant aquest dijous un últim fitxatge, el tercer, després de les altes de Jose Juan i Adri Díaz.

Descartades les arribades del jugador del RCD Espanyol “B” Erik Sarmiento, que no ha acceptat venir en qualitat de cedit, i de Dani Hernández, lateral del Badalona que ha marxat al filial de l’Almeria, la primera opció a l’agenda del Terrassa havia passat a ser Raúl Fuster, defensa amb experiència a Segona Divisió “B” a les files del Lleida, el Llagostera i que aquesta temporada ha recalat a l’Ontinyent.

El defensa alacantí tenia previst marxar del club valencià davant la seva imminent desaparició, però en les darreres hores l’Ontinyent ha fet públic que ha trobat el finançament per pagar els endarreriments a la plantilla i tot sembla indicar que Fuster no acabarà sortint o, almenys, amb destí a Terrassa. A l’òrbita egarenca també havia sortit el nom del davanter Máyor, però ha sortit del Castelló per fitxar pel Burgos de Segona B.

A falta de concretar aquesta darrera incorporació, Cristian García compta amb 21 fitxes. I és que Jonathan Ferreria continua formant part de la plantilla, ja que encara no té la baixa, tot i l’interès del Castelldefels per fer-se amb els serveis del migcampista.