El Terrassa FC està obligat a guanyar el Cerdanyola per seguir viu al play-off d’ascens

El Terrassa FC es juga aquest diumenge ser o no al play-off d’ascens. Empatat a 60 punts amb la Pobla de Mafumet, que ocupa l’últim lloc de la promoció, la penúltima jornada pot mantenir intactes les opcions dels egarencs d’entrar-hi o quedar-ne fora.

El conjunt de Cristian García està obligat a guanyar el Cerdanyola i esperar al que faci el filial del Nàstic, que torna a jugar a casa, ara davant del Castelldefels. Una inesperada derrota del Terrassa, combinada amb un triomf tarragoní, el deixaria fora del play-off. Tot i els mals resultats a l’Olímpic en els dos últims partits, el vestidor egarenc està confiat en treure els tres punts.

El Terrassa rep un Cerdanyola que ja té els deures fets. Dotzè amb 47 punts, l’equip de Toni Carrillo va assegurar-se pràcticament la permanència en cas de descensos compensats de Segona B, guanyant la passada jornada el Castelldefels per 3 a 1. Cristian, però, desconfia d’una possible relaxació del seu rival.

Per rebre el Cerdanyola, el tècnic del Terrassa té les baixes de Guti i Ferreira, lesionats. S’han unificat els horaris d’aquesta penúltima jornada i el partit, que serà dirigit per Salvador Morros Monge, es disputarà a les 12 del migdia. Com ja és habitual, es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.

Oferta 2×1

Per incentivar que l’aficionat que no és soci vagi al camp, atenent la transcendència del partit i l’horari, les dotze del migdia, el Terrassa FC ha tirat endavant una promoció, en la qual ofereix dues entrades al preu d’una.

Així doncs, l’accés per general i gol nord costarà dos euros i mig cadascuna, mentre que les dues entrades de tribuna tindran un preu 10 euros. L’objectiu és oferir una bona imatge a les graderies i poder superar àmpliament el miler de persones a l’Olímpic.