El Terrassa FC femení acarona l’ascens a la Segona Divisió Nacional

L’equip femení del Terrassa FC ha celebrat aquest diumenge el que pot ser una realitat d’aquí unes setmanes, el seu ascens a la Segona Divisió Nacional. El triomf davant el FontSanta Fatjó per 3 a 1 col•loca provisionalment les d’Artur Hernández en segona posició amb 52 punts a la lliga Preferent, tot i que les terrassistes descansaran l’última jornada. Tocava jugar contra el Molins de Rei, però l’equip del Baix Llobegat s’ha retirat.

Així doncs, el Terrassa haurà d’esperar al que facin en l’últim partit tant el Vic Riuprimer, també amb 52 punts, com el Sant Cugat, amb 50, per establir la classificació final. I és que amb la reestructuració que ha aprovat la Federació Espanyola, amb la creació d’una Primera Divisió “B”, la categoria per sota de la Lliga Iberdrola, fins a quatre equips catalans pujarien a Segona.

En aquest darrer partit el Terrassa no s’ha assegurat el triomf fins el tram final. Marta Tomás, després de dues rematades al travesser, ha avançat l’equip d’Artur Hernández als trenta tres minuts. Amb l’1 a 0 s’ha arribat al descans. Les locals han ampliat les diferències en el segon temps. Paula Boza, en el minut 77, només ha hagut de rematar al fons de la xarxa una bona acció personal d’Ainhoa Plaza. Les visitants, però, han posat la incertesa en el marcador amb un gran gol de falta de Laura Caballero, però Patricia Ballesteros ha sentenciat amb el 3 a 1 a quatre minuts per al final del partit.