Terrassa Fc Fem 2

El Terrassa FC femení inaugura aquesta tarda el Torneig d’Històrics davant el Sants

L’equip femení del Terrassa FC és un dels participants en la 8a edició del Torneig d’Històrics Femení, que arrencarà aquest dijous a la tarda a la Verneda (camp del Júpiter). El conjunt dirigit per Issam El Azzouzi s’enfrontarà a les 19.00h a la UE Sants, equip de la Primera Catalana. Serà en format triangular de 45 minuts. Després el quadre terrassista s’enfrontarà al Cerdanyola CF, equip també de Preferent, a les 20h o a les 21h en funció si guanya o perd.

El Terrassa FC, subcampió el 2021, busca fer-se amb el primer Històrics. El seu tècnic ha assenyalat que “és un torneig que m’encanta, que ens fa competir i veure com estem a nivell de pretemporada. Ens fa estar rodats i hi ha un al·licient molt gran que és guanyar el trofeu. A més l’organització és fantàstica i molt professional. És molt divertit i ens fa ser molt competitius”, ha afirmat El Azzouzi.

El grup 2 dels Històrics, que competirà divendres, el formen Sant Cugat, Martinenc i Júpiter. La final del torneig tindrà lloc diumenge (19.00h).