El Terrassa FC fitxa Ezequiel Segura per potenciar el seu futbol femení la temporada vinent

El Terrassa FC incorporarà equips femenins al seu futbol base la temporada 2017-18. Per aquest motiu, el club egarenc ha fitxat Ezequiel Segura, amb una llarga trajectòria als clubs de futbol més referents amb equips femenins. Segura dirigirà aquest projecte amb l’objectiu de potenciar els equips femenins d’una forma molt decidida i clara a les categories inferiors de l’entitat la propera temporada.

Segura, que fins la temporada 2007-2008 va ser entrenador al futbol base femení de l’EF Bonaire, ha estat entrenador i coordinador a diversos clubs del Vallès Occidental. Va ser entrenador i coordinador a l’EF Viladecavalls durant les temporada 2008-09 i 2009-10, entrenador i coordinador al CE Sabadell entre els anys 2011-12 i 2012-13, tancant aquell període amb dos equips nous i ascendint el primer equip a Preferent. També va ser coordinador al CF Cerdanyola la temporada 2014-15, quan es va aconseguir l’ascens a Segona Divisió Nacional.

Ezequiel Segura, que des de la temporada 2015-16 està desenvolupant les funcions de director a l’EF Manu Lanzarote, ha tancat amb èxit el seu vincle en una de les escoles de futbol femení més importants de Catalunya, ja que es va aconseguir incrementar l’estructura del club fins a arribar als 10 equips i va ascendir tot el futbol base a les màximes categories.