El Terrassa FC guanya el derbi contra el Manu Lanzarote en un duel vibrant (2-1)

Victòria del Terrassa FC contra el Manu Lanzarote en el derbi egarenc de la Preferent Femenina disputat dissabte al Municipal de Pla del Bon Aire. El conjunt dirigit per Juli García es va imposar per 2 a 1 en un partit que va mantenir l’emoció del resultat fins el final.

Tot i que Alba va posar per davant les terrassistes als tres minuts, el duel de la ciutat va ser molt equilibrat i les ocasions es van succeir en una i altra porteria. El Terrassa va ampliar les diferències en el minut 78, quan l’àrbitre va assenyalar penal per una acció en la qual la portera Xènia fa caure Gemma Martínez. Julia Cerdán va transformar la pena màxima.

Terrassa Fc Manu Lanzarote 2

Julia Cerdán va fer el 2 a 0 de penal

El Manu Lanzarote, però, no havia dit la seva última paraula i en el minut 86 Paula Arcos va retallar distàncies. En l’afegit, les visitants van disposar d’una última acció per empatar i emportar-se un punt. El Terrassa FC torna al camí de la victòria després de tres jornades i suma 7 punts, els mateixos que el Manu Lanzarote, tot i que aquest últim té un partit menys.