Af Bn Dmt Adevinta 1080x1080

El Terrassa FC incentiva de nou la donació de sang davant la baixada de les reserves

El Terrassa FC organitza la segona edició de la campanya de donació en col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits de Terrassa per convidar socis, aficionats, amics i familiars a donar sang, abans del pont i festius de desembre, època en què les reserves acostumen a baixar.

Serà durant la setmana vinent, del 28 de novembre al 3 de desembre. La primera edició va ser al novembre de 2019 abans de la pandèmia i, després d’aquest temps, es reprèn aquesta acció. De fet bona part de la primera plantilla s’hi aproparà el proper dilluns.

El club terrassista es converteix un cop més en altaveu per donar visibilitat a aquest acte, amb l’eslògan i l’etiqueta #GeneracióDonant. L’horari és de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabte 3 de 9h a 14.30h. Tindrà lloc al Banc de Sang i Teixits de la Mútua de Terrassa (Plaça Dr. Robert, 5), amb l’objectiu d’augmentar aquestes reserves.

Af Bn Dmt Adevinta 1080x1080

Miler de donacions al dia

El Banc de Sang recorda que a Catalunya, per cobrir les necessitats dels hospitals, calen unes 1.000 donacions diàries.  Actualment les reserves de sang es troben per sota dels nivells òptims, amb reserves pels propers set dies, quan l’idoni és tenir-ne per 10.

Els requisits per donar sang són tenir entre 18 i 70 anys, pesar més de 50 quilos i gaudir d’un bon estat de salut. No és necessari estar en dejú i cal portar un document oficial. Els donants més joves (entre 18 i 40 anys) també es poden inscriure al Registre de Donants de Medul·la Òssia, aprofitant la mateixa extracció de la donació de sang.