El Terrassa FC incorpora el davanter marroquí Karim L’Koucha, procedent del Girona “B”

El Terrassa FC ha fet oficial la incorporació del davanter marroquí Karim L’Koucha, de 22 anys, procedent del Girona “B” de la Tercera Federació. L’extrem és l‘única incorporació d’aquest mercat d’hivern i ve a cobrir una de les fitxes sub-23 que van alliberar Lampsias i Adri. S’ha compromès pel que resta de temporada amb opció a una altra. L’Koucha ja s’ha entrenat aquest dimecres al matí sota les ordres de Jordi López.

Karim Terrassa Fc

El nou jugador del Terrassa FC, en la sessió d’entrenament d’aquest dimecres

Karim L’koucha El Khiraoui es va formar a la FE Grama i al Mercantil, per passar després a la Damm. Amb el club cerveser s’hi va estar fins a l’edat juvenil, per jugar després dues temporades amb la Pobla de Mafumet a la Tercera Federació, signant un total de 8 gols. Va tenir un pas fugaç pel Nàstic de la Primera Federació, amb un concurs testimonial, per aterrar aquesta temporada al Girona “B”. En els disset partits que ha jugat, tretze d’ells com a titular, ha marcat 5 dianes.

El San Cristóbal, sense canvis

El CP San Cristóbal no incorporarà finalment cap jugador en aquest mercat d’hivern, tot i disposar d’una fitxa lliure sub-23 amb la marxa de Lobo.