El Terrassa FC inicia accions legals contra l’ajornament del partit amb el Girona “B”

El Terrassa FC inicia accions legals contra l’ajornament del partit amb el Girona “B”, que s’havia de disputar aquest diumenge a la sis de la tarda a l’Estadi Olímpic, corresponent a la tercera jornada de la segona fase del grup que lluita per l’ascens a la Segona RFEF.

El club terrassita denuncia la falta de transparència a l’hora de comunicar el cas positiu per Covid-19 d’un jugador gironí, ja que ho va anunciar abans el Girona «B» amb una piulada el dissabte a la nit que no pas la pròpia Federació Catalana de Futbol.

A més es dona la circumstància que alguns jugadors del filial gironí van viatjar ahir diumenge amb el primer equip per jugar a Oviedo, quan per normativa Covid tots els jugadors han d’estar confinats almenys durant set dies.

Per aquesta raó la plantilla del Terrassa va fer acte de presència al camp a l’hora prevista i, poc després, la junta directiva va aixecar acta davant la Policia Municipal per tot un seguit de contradiccions que, al seu entendre, perjudica els interessos de l’entitat.

Un centenar d’aficionats del Terrassa FC han anat al camp a donar suport al seu equip

Dos agents de la Policia Municipal han aixecat acta a la Sala VIP de l’Estadi

Membres del Consell d’Administració del Terrassa, amb Jordi Cuesta al capdavant, comentant les accions a seguir

La piulada que el Girona “B” va fer el dissabte a la nit, comunicant l’ajornament abans que ho fes públic la Federació Catalana