El Terrassa FC inicia la segona volta desplaçant-se a Vic per enfrontar-se al Badalona Futur

Comença la segona volta a la Segona Federació i el Terrassa FC la vol iniciar tal i com va acabar la primera part de la competició, amb victòria. Després de guanyar a Eivissa, toca visitar diumenge l’Estadi Hipòlit Planàs de Vic per enfrontar-se al quart classificat, el CF Badalona Futur, dels exterrassistes Jose Ortega i Jaume Pascual. Un triomf podria permetre als de Chus Trujillo sortir dels llocs de descens, ara mateix a dos punts.

El Badalona Futur va guanyar clarament a l’Olímpic per 1 a 4 en l’inici de lliga i aspira a lluitar per l’ascens. Ferran Costa té presa la mida als terrassistes, tal i com va fer la temporada passada amb el Manresa, però els de Trujillo confien en revertir la situació. L’últim en arribar, Samu Casais, veu la plantilla endollada.

Per aquest partit el tècnic canari compta amb pràcticament tota la plantilla. Àlex Fernández ja entrena amb normalitat i l’únic dubte és el central Jaouad, que aquest divendres s’ha exercitat al marge del grup amb molèsties. El balear Manuel Martínez Campillos xiularà aquest partit, que començarà a les 17.00h. Es podrà seguir per La Xarxa+ i, com ja és habitual, per la Ràdio Municipal de Terrassa.