El Terrassa FC ja inicia des de l’Estadi Olímpic el camí de preparació cap al play-off

El Terrassa FC ha tornat al seu hàbitat natural. Vuitanta dies després de l’última sessió, aquest dilluns el primer equip s’ha entrenat de nou a l’Estadi Olímpic. El cos tècnic ha confeccionat quatre torns de sis jugadors cadascun, dos al matí i dos més a la tarda.

Tots han seguit un rigorós protocol d’higiene i de seguretat. Jugadors i entrenadors han accedit directament des de l’aparcament fins al terreny de joc, sense passar pels vestidors. Ja venien canviats i també es dutxen a casa. Tocava guardar la distància, prendre la temperatura, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i passar per la bàscula abans de saludar als companys.

Ja al camp, desinfecció de pilotes i primeres instruccions per iniciar un entrenament individualitzat, a l’espera de poder fer-ne en grup quan s’entri a la fase 2, probablement el proper dilluns. Tot i l’anomalia de la situació, hi havia ganes de trepitjar la gespa.

El contacte amb la pilota arriba després de quinze sessions d’entrenament a través de videotrucada i de les sortides que cada jugador ha fet individualment per anar agafant el to físic a les cames. Aquesta primera setmana l’equip s’entrenarà tres dies al camp per seguir a casa i al carrer les pautes marcades pel cos tècnic. A més, dimecres la plantilla passarà el primer dels dos tests per destacar cap positiu per Covid-19. L’altre serà la setmana del play-off.

Els jugadors accedint des de l’aparcament

Control de la temperatura abans d’entrar

Salutació amb el colze entre Genís i Molist

Desinfecció de pilotes abans de l’entrenament

Molist dona instruccions als jugadors

Coro ha estat un dels primers en entrenar a l’Olímpic