El Terrassa FC ja té calendari de pretemporada

El Terrassa FC es posarà en marxa la setmana vinent. A partir del dilluns 15 els jugadors han estat convocats per passar les proves físiques i mèdiques i l’activitat es traslladarà a la gespa el dimecres 17 (19.00 h). Serà quan Chus Trujillo dirigirà el primer entrenament d’una plantilla molt renovada. En total dotze noves incorporacions per afrontar la quarta temporada a la Segona Federació, en la qual molts confien que sigui l’última.

Durant dues setmanes l’Estadi Olímpic serà la base d’operacions del Terrassa FC, que haurà d’agafar el to físic abans d’afrontar els primers amistosos de pretemporada. El debut serà al 31 de juliol al CAR de Sant Cugat contra el Gimnàstic de Tarragona, rival de la Primera Federació. Tres dies més tard, el quadre de Trujillo visitarà la UD Barbastro de la Segona RFEF. La quarta setmana de pretemporada inclou dos amistosos més lluny de l’Olímpic. El 9 d’agost contra un altre equip de Segona, el Deportivo Aragón, filial del Saragossa, i l’11 visitant la UE Vilassar de Mar de Tercera.

El cap de setmana del 17 i 18 d’agost el Terrassa debutarà davant dels seus aficionats contra el CF Badalona i el CE Manresa de Tercera RFEF. Els últims rivals de la pretemporada també seran d’aquesta categoria. El dissabte 24 els terrassistes es desplaçaran a Tona i el diumenge 25 rebran la FE Grama. La competició de lliga arrencarà el 31 d’agost i 1 de setembre. Es preveu que el calendari es doni a conèixer la setmana vinent.