El Terrassa FC no pot deixar escapar punts a l’Olímpic davant la visita del FC Vilafranca

El Terrassa FC pot fer aquest diumenge un pas més per apuntalar les places de play-off. Amb només 12 punts per disputar, guanyar el Vilafranca posaria més pressió els equips que lluiten pel mateix objectiu en una jornada que es preveu decisiva.

Els de Cristian García, que una setmana més coneixeran els resultats dels seus rivals quan saltin a l’Olímpic, ocupen la quarta posició amb 57 punts, tres més que la Pobla de Mafumet i quatre respecte el Prat. Els tarragonins visiten hores abans el sempre complicat camp del Santboià, mentre que els potablava reben el tercer, el Sant Andreu. La plantilla egarenca s’ha conjurat per no cedir més punts.

El Vilafranca, que ve de guanyar 2 a 0 el Cerdanyola, és onzè amb 47 punts. Arribarà a Terrassa amb la important baixa de Víctor Oribe, un dels seus millors jugadors i autor del segon gol en aquest partit. Els vilafranquins també necessiten la victòria perquè no tenen garantida la permanència si es produeixen descensos compensats d’equips catalans de la Segona Divisió “B”.
Cos tècnic i jugadors fan una crida a l’afició per aquest important partit.

L’entrenador egarenc té tota la plantilla disponible per rebre el Vilafranca. El partit, que començarà a les 5 de la tarda, serà dirigit per Josep Ollé Lladó i es podrà seguir per la Ràdio Municipal de Terrassa.